Metode de Plata

 

 

Plata la Livrare (Ramburs)

  • Cel mai simplu și mai rapid comod de plată. Faci comanda, transportăm produsele la adresa indicată de tine cu de aviz de expediție și factură fiscală, le verifici, le achiți cu numerar ("cash") și apoi începe descărcarea.
  • Nu acceptăm file CEC sau bilete la ordin ca metode de plată la livrare și nici plata prin transfer bancar la livrare. 
  • Nu acceptăm plata integrală la livrare pentru beton, produse cu comandă specială sau pentru materiale ce se livrează la distanțe mari. În cazul acesta te vom ruga să achiți parțial / integral în avans produsele comandate.

 

Plata la Sediu sau venim noi la tine

  • Plata se efectuează integral la sediul magazinului, cu numerar (”cash”) sau card. Pentru comenzi cu valoare mare sau pentru plata în avans a unor produse cu livrare ulterioară (custodie) iți recomandăm să faci plata la sediu sau dacă nu poți ajunge, venim noi la tine cu factura proformă sau factura fiscală. 

 

Transfer Bancar (ordin de plată - OP)

  • Dupa trimiterea comenzii, vei primi toate informațiile necesare pentru completarea pe OP, CEC, BO. Livrarea comenzii se face doar după confirmarea plății, adică după ce banii se vor vedea în contul nostru. Pentru accelerarea procesului, te vom ruga să ne trimiți o copie după ordinul de plată.