Conditii generale de livrare pentru beton.

 

Toate clasele de beton se livreaza cu aviz de expeditie si declaratie de conformitate. Factura fiscala se va emite in aceeasi zi sau la maxim 3 zile dupa turnare. (pentru ca de cele mai multe ori nu se cunoaste cantitatea totala la efectuarea comenzii). Plata se va face pe baza de factura proforma in avans sau la momentul turnarii.

 

Preturile pentru beton includ TVA.

 

Transportul betonului este gratuit pentru o cantitate de minim 7 mc/malaxor (cifa) la o distanta de maxim 10 km/sens (20 km/cursa) fata de statiile de betoane situate in : Rudeni (Chitila), Bragadiru, Pantelimon si Jilava (Progresul). 

 Pentru cantitati mai mici de 7 mc, diferenta pana la cantitatea mentionata se va factura cu 55,00 lei/mc (TVA inclus).

 Pentru distante mai mari de 10 km/sens, diferenta se va factura cu 13,00 lei/km/sens (TVA inclus).

 Timpul de stationare al autobetonierei in santier trebuie sa fie de maxim 30 minute. In caz contrar, se va factura stationarea cu 30 lei/15 minute (TVA inclus)

 

In cazul livrarilor in zone unde Consiliile Locale, Primariile sau alte institutii solicita taxe suplimentare de acces cu autocamioane, ca de exemplu : zonele B si A ale Municipiului Bucuresti, zona Pipera-Voluntari, zona Chitila-Mogosoaia, zonele de pe DN1 etc., aceste taxe vor fi suportate de Cumparator. 

 

Dispunem de malaxoare cu capacitati de transport de 8 mc, 9 mc, 10 mc. Daca nu cunoasteti cantitatea exacta de beton necesara, putem livra o cantitate multiplu de 9 mc si apoi o completare. (exemplu: daca aproximati o turnare de 25 de mc, dar nu sunteti sigur, atunci va putem livra initial 18 mc si apoi o completare de 7 mc sau alta cantitate in functie de calculul tehnic) 

 

In cazul betoanelor pompabile, dispunem de autopompe cu lungimi de brat de 28 ml, 34-37 ml, 41-42 ml si de pompe statice ce pot duce betonul la o distanta de 80 ml.

 

Comanda de beton se va face cu min. 24 ore inainte de turnare pentru a va putea comunica un interval de timp de livrare si a putea verifica accesul automalaxoarelor si pompelor la santier. Comanda nu se va putea livra pana ce nu va fi confirmata de un reprezentant TehnoConstruct.ro . De regula, pana la momentul livrarii, un reprezentant TehnoConstruct.ro se va deplasa la locul turnarii pentru a verifica accesul malaxoarelor si spatiul de calare autopompa. In comanda trebuie sa precizati : clasa de beton, cantitatea exacta sau aproximativa, locatia turnarii, cu pompa sau fara pompa, data si ora livrarii.

 

Daca doriti si vibrator pentru beton, va rugam sa specificati asta reprezentantului nostru pentru a-l putea trimite in santier inainte de inceperea turnarii de beton.