Livrare Materiale si Retururi

Transport specializat

 

Transport prin Fan Courier :

- comenzi livrate in Bucuresti - Ilfov, maxim 6 kg = 29 lei (in limita a 20 km/cursa)

- comenzi livrate in alte judete = va fi comunicat de un reprezentant TehnoConstruct.ro in functie de greutate si volumetrie

 

NU se pot livra prin Curier !

- Produsele Usoare, dar Voluminoase (polistiren expandat, polistiren extrudat, vata minerala de sticla / bazaltica, placi gips-carton, profile mai lungi de 3 m, panouri de gard bordurat etc.)

- Produse Fragile / Casante (ex. tigla ceramica si accesorii din ceramica)

- Produsele de mai sus se pot livra numai cu flota TehnoConstruct.ro, doar in zona unde avem depozite, Bucuresti - Ilfov si judetele invecinate. 

  

Transportul cu Autoutilitare (maxim 4 tone sau 3 - 4 paleti/cursa) :

- cost transport = 110 lei, TVA inclus (in Bucuresti - Ilfov in limita a 20 km/sens de la depozit)

- peste 20 km/sens, se adauga cost transport = 5,6 lei/km suplimentar dus-intors

 

Transport cu Camion dotat cu Macara pentru descarcarea marfurilor paletizate (maxim 14 tone sau maxim 8 paleti BCA/cursa sau maxim 10 - 12 paleti caramida, ciment, adezivi / cursa) astfel :

cost transport si descarcare cu macara =  350 lei/cursa, TVA inclus (in Bucuresti - Ilfov in limita a 20 km/sens de la depozit)

- peste 20 km/sens, se adauga cost transport = 9,6 lei/km suplimentar dus-intors


Pentru transport materiale de constructii in alte locatii sau la distante mai mari de 40 km/cursa, va rugam sa ne contactati !

 

 Camionul cu macara va trebui sa descarce marfurile paletizate in maxim 1 ora de la intrarea in santier. Daca acest lucru nu este posibil din motive care nu tin de echipa TehnoConstruct.ro, se va taxa suplimentar stationarea la pretul de 200 lei/ora, TVA inclus. 

 In cazul in care sunt necesare mai multe calari ale macaralei pentru descarcare, fiecare calare suplimentara se va taxa suplimentar la pretul de 160 lei, TVA inclus.

  

Livrarea cu TIR (maxim 22 tone sau 16 - 22 paleti/cursa) se poate face astfel :

comenzi cu valoare totala peste 15000 lei (TVA inclus) = cost transport 390 lei/cursa, TVA inclus (in limita a 60 km/sens de la depozit)

comenzi cu valoare totala intre 5000 si 15000 lei(TVA inclus) = cost transport 490 lei/cursa, TVA inclus (in limita a 60 km/sens de la depozit)

- peste 60 km/sens, se adauga cost transport = 6,7 lei/km suplimentar dus-intors

 

Paletii de lemn sunt ambalaje returnabile si in cazul descarcarii mecanizate se va achita o garantie intre 30 si 60 lei (TVA inclus) in functie de tipul paletilor de lemn. Garantia se va returna integral in cazul in care paletii se returneaza in maxim 30 de zile de la livrare si sunt in stare buna. In caz contrar, se va returna maxim 80% din valoarea lor initiala. Se vor refuza paletii cu scanduri/chituci lipsa sau paletii deteriorati (rupti, putreziti etc.) Returnarea paletilor de lemn este responsabilitatea Cumparatorului.

 

Transportul produselor se realizeaza cu autovehicule din parcul auto propriu : camion cu macara, autoutilitare (camionete), TIR-uri, sau prin transportatori autorizati, parteneri TehnoConstruct.ro.

 

Toate materialele se livreaza cu aviz de expeditie, factura fiscala, declaratie de conformitate si certificat de calitate emis de producator. In cazul materialelor ce beneficiaza de pret promotional, acestea vor putea fi livrate in limita stocului disponibil.

 

In cazul in care nu se doreste livrarea produselor, acestea pot fi ridicate din depozitele TehnoConstruct.ro dupa ce comanda a fost confirmata telefonic de unul din reprezentantii nostri.

 

Toate produsele pot fi returnate in termen de 14 zile de la livrare.

 

Conditii de returnare:

- sa aveti factura fiscala si bonul fiscal pe baza carora ati cumparat materialele, in original

- produsele sa fie in ambalajul original si sa nu prezinte urme de deteriorare/utilizare

- produsele nu trebuie sa fi fost livrate pe baza de comanda speciala

- ne rezervam dreptul de a refuza returnarea unuia sau mai multor produse daca se abuzeaza de acest serviciu in mod repetat de acelasi cumparator

- cheltuielile de returnare vor fi suportate de cumparator 

 

Termeni si conditii generale pentru transport cu autovehicule TehnoConstruct.ro:

- Cumparatorul este obligat sa asigure un drum de acces practicabil si in buna stare precum si un loc de instalare corespunzator pentru camionul cu macara, altfel transportul va fi asigurat numai pana in zonele care prezinta siguranta

- Receptia calitativa si cantitativa se vor face de Cumparator sau de un reprezentant al acestuia la locatia indicata pentru livrare 

- Cumparatorul va verifica la momentul receptiei daca produsele sunt conforme cantitativ si calitativ cu cele inscrise pe avizul de expeditie ; semnarea avizului decade Cumparatorul din dreptul de a contesta aceste aspecte

- In cazul in care se constata diferente intre produsele comandate si cele livrate, TehnoConstruct.ro va remedia situatia in maxim 48 de ore

- Soferii ce deservesc autovehiculele TehnoConstruct.ro nu au calitatea de a primi sesizari referitoare la calitatea si/sau cantitatea produselor livrate

- Soferii vor ajuta la descarcarea materialelor din autovehicule, dar nu si la manipularea acestora in vecinatate; va recomandam sa aveti personal suficient si calificat pentru descarcarea/manipularea materialelor la locatia de livrare

- Serviciile de transport, descarcare cu macara pot fi efectuate de TehnoConstruct.ro in nume propriu sau prin apelarea la subcontractori specializati caz in care TehnoConstruct.ro va ramane in continuare direct obligat fata de Cumparator

- In cazul in care autoritatile publice centrale sau locale solicita taxe sau alte obligatii de plata ce trebuie achitate pentru accesul la obiectiv, acestea sunt in sarcina Cumparatorului (aici se incadreaza taxele de zona B si A pentru zonele centrale din Bucuresti si taxele de acces impuse de autoritatile locale din Voluntari, Chitila, Mogosoaia, Pantelimon, Corbeanca, Bragadiru, Chiajna etc.

- In cazul aparitiei unor evenimente independente si imprevizibile pentru TehnoConstruct.ro care impiedica livrarea, termenul de livrare se prelungeste cu perioada in care acestea au loc (ex : restrictii de circulatie din cauza conditiilor meteo s.a.)

- TehnoConstruct.ro garanteaza pentru calitatea materialelor furnizate in conformitate cu reglementarile si normativele in vigoare; garantia calitatii inceteaza daca Cumparatorul sau persoane autorizate de acesta amesteca materialele furnizate cu materiale ale altor furnizori sau daca le altereaza prin manipulare defectuoasa sau orice alta actiune ce contravine unei puneri in opera corespunzatoare