Intrebari generale 

Cat costa 1 palet de BCA / Caramida ?

Paletul nu este unitate de masura. Paletul este doar un ambalaj, ce contine o anumita cantitate (bucati sau metri cubi) si ne ajuta in manipularea mai usoara a materialelor grele. Paletii de lemn sunt ambalaje returnabile pentru care vom percepe o garantie pana la returnarea lor in stare buna. Si noi platim aceasta garantie la producatori pana le returnam paletii.

Fiecare producator (Soceram, Prefab, Celco, Siceram, Cemacon, Wienerberger, Macofil etc. ) are o alta cantitate ambalata pe palet, in functie de dimensiunea caramizilor / blocurilor de BCA. De exemplu, pentru BCA 20/24 la Soceram vom aveam 2,34 metri cubi/palet, la Prefab vom avea 2,23 mc/palet, iar la Celco 2,25 mc/palet. Asadar, daca vom compara pretul pe palet este ca si cum am compara mere cu pere (sunt pentru acelasi lucru, dar difera prin natura lor, prin marime etc.).

Calculul pentru zidarie va porni intotdeauna de la suprafata zidurilor in metri patrati (lungimea tuturor zidurilor x inaltimea camerelor) si de la grosimile de perete (5 ; 7,5 ; 10; 14; 15; 19; 20; 24; 25; 29; 30; 35; 38; 44 cm). De aici putem face transformarea in metri cubi, bucati etc. si putem stabili cu exactitate cantitatea necesara.

Comparand preturile pe paleti, va veti pacali cu siguranta pentru ca veti lua fie prea mult, fie prea putin si nu va veti putea mentine in bugetul alocat. Un palet care contine mai putine caramizi sau mai putine blocuri de BCA va fi intotdeauna mai ieftin ! Dar nu inseamna ca o sa va si ajunga sa terminati zidurile ! 


Doresc sa achizitionez un produs si vreau sa aflu daca este in stoc. Cum procedez? 

Pentru mai multe informatii despre disponibilitatea produsului, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact de pe site sau la unul din numerele de telefon: 0762.20.55.88 | 0761.10.41.41 | 0761.10.41.40

Doresc sa obtin informatii suplimentare, care nu se regasesc pe site. Cum procedez? 

In acest caz, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact de pe site sau la unul din numerele de telefon: 0762.20.55.88 | 0761.10.41.41 | 0761.10.41.40

Intrebari despre produse si comenzi 

Cum pot cauta un anumit produs in magazin? 

Pentru a cauta un produs, va rugam sa folositi modulul de cautare existent in partea de sus a site-ului. Introduceti informatiile cautate, iar daca acestea se regasesc pe site, vi se va afisa o lista a rezultatelor compatibile. 

Sunt persoana fizica/juridica. Pot cumpara? 

Da, Tehnoconstruct.ro - Materiale de constructii onoreaza comenzile indiferent daca sunteti persoana fizica sau juridica. Va rugam sa introduceti datele care vi se vor solicita la inregistrare sau in cadrul procesului de comanda cat mai corect si complet pentru ca aceste date se vor regasi in factura dumneavoastra.

Cum procedez daca doresc ca livrarea sa se faca la o alta adresa decat cea specificata in contul meu de client? 

In aceasta situatie, in cadrul procesului de comanda, veti avea optiunea sa introduceti informatiile corespunzatoare adresei de livrare dorite. 

Administrarea contului de client 

Am uitat parola contului. Cum procedez? 

In cazul in care nu va amintiti parola contului dvs., va rugam sa folositi optiunea Recupereaza parola uitata, disponibila in pagina Acces cont

Cum procedez daca doresc sa modific datele din contul meu? 

Pentru a modifica datele din contul de client, va rugam sa va autentificati in cont si sa accesati apoi optiunea Actualizare cont, disponibila in sectiunea Contul meu

Trebuie sa am cont pentru a putea cumpara? 

Nu este necesar sa aveti cont de utilizator. Este totusi indicat sa va faceti un cont pentru a putea comanda mai rapid si pentru a va informa asupra ofertelor speciale. Procesul de comanda nu dureaza mai mult de 1-2 minute.

Pot modifica o comanda lansata? 

In cazul in care doriti sa modificati o comanda, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact de pe site. Va rugam sa precizati si ID-ul comenzii, pe care il puteti regasi in sectiunea Stadiu comanda

Pot afla informatii despre comenzile anterioare? 

Puteti consulta istoricul comenzilor efectuate pe site, accesand sectiunea Stadiu comanda {numai pentru utilizatorii inregistrati).