TehnoConstruct.ro - Betoane, Materiale pentru Constructii, Transporturi Specializate

 

 

TehnoConstruct.ro este administrat de :

 

Finta Design SRL

RO25783900

J40/7930/2009

Str. Preciziei nr. 6G, Sector 6, București

Tel. 0762.20.55.88 | 0761.10.41.41 | 0761.10.41.40

Fax: 021.316.22.44

E-mail: office@tehnoconstruct.ro

           fintadesign@gmail.com

 Ce înseamnă TehnoConstruct.ro ?

 

  • Nu suntem doar un simplu magazin online, susținem construcții solide din 1993  
  • Avem o experiență cumulată de mai bine de 20 de ani, mii de lucrări unde am livrat materiale pentru construcții și betoane, mii de soluții tehnice, unele chiar în situații delicate și speciale. 
  • Putem face față aproape oricărei provocări în domeniul construcțiilor
  • Suntem reprezentanți și distribuitori ai celor mai mari producători de materiale pentru construcții naționali si internaționali

Producatori Materiale Constructii | TehnoConstruct.ro


  • Avem 2 depozite însumând peste 6000 mp : 

           - Str. Preciziei nr. 6G, Sector 6

           - Bd. Dunarii, Voluntari


  • Suntem cel mai mare importator de caramida aparenta pentru zidărie de fațadă și klinker (peste 80 de modele în stoc permanent) din care se pot face lucrări de fațade, garduri, grătare de grădina. Putem oferi soluții complete: proiectare 3D, furnizare materiale și accesorii, manoperă profesionistă etc.
  • Suntem cel mai mare distribuitor de produse Leier (Siceram Sighișoara) din sudul țării (cărămidă, țiglă ceramică, placaje și pardoseli ceramice rustice, soluții speciale pentru restaurări etc.)
  • Suntem importatori de oțel beton PC52, BST500 și livrăm la nivel național numai cu documente de proveniență și calitate
  • Dispunem de 4 stații de betoane în București și Ilfov (Chitila, Bragadiru, Jilava, Pantelimon)
  • Avem parc auto propriu : camioane cu macara, autoutilitare, TIR-uri și putem adăuga oricând : malaxoare (cife), autopompe de beton (cu brațe 24 - 42 ml), pompe statice, vibratoare de beton

 

Servicii TehnoConstruct.ro :

 

Consultanță Gratuită. Îți oferim consultanță gratuită pentru produsele achiziționate. Dacă ești nehotărât asupra unuia sau mai multor produse și ai nevoie de ajutor în luarea unei decizii, echipa TehnoConstruct.ro iți stă la dispoziție cu sfaturi prompte și concrete astfel incât să alegi cea mai bună soluție.

Proiectare 3D și calcul necesar de materiale pentru grătare de grădină, garduri, fațade. Fie că îți dorești un gratar de gradina simplu, sau un multifuncțional în care să încorporăm și plită, cuptor, blat de lucru cu chiuvetă sau orice idee îți mai trece prin cap, ne putem inspira din cele peste 3000 de proiecte deja executate.

Livrarea Materialelor la Șantier / Domiciliu. Transporturi specializate cu parc auto propriu. Putem adapta o soluție potrivită indiferent de cât de mică sau mare este comanda. 

Returnarea Produselor. Daca nu ești mulțumit de produsele comandate sau pur și simplu dorești să le schimbi cu alte produse din gama noastră, le poți returna în termen de 14 zile de la achiziție la depozitul de unde le-ai achiziționat. Îți returnăm contravaloarea acestora sau poți alege alte produse de valoarea respectivă.

Comenzi Speciale. Livrăm aproape orice înseamnă materiale pentru construcții și finisaje. Dacă vrei un anume produs și nu-l găsești online, sunt șanse mari să fie într-unul din depozite, așa că întreabă-ne !

 

Găsim cea mai bună soluție, îți oferim cel mai bun raport calitate / preț și cea mai promptă livrare !