Mapeband - Banda cauciucata rezistenta la alcali

Mapei
35147 RON / Buc (TVA inclus)
Livrarea se poate face prin Flota TehnoConstruct, Curier Rapid sau Transportatori Parteneri. Costurile de Livrare se vor afișa în pagina de checkout (pagina de trimitere a comenzii).
Mapei
SKU Ambalare Pret total Cantitate
MAP-795810 piese etansare colturi de 90°
35147 RON / Buc
MAP-795910 piese etansare colturi de 270°
35147 RON / Buc
MAP-795710 manseta pentru etansare strapungeri de 400x400 mm
1.25494 RON / Buc
In Stoc Furnizor, Livrare 2-4 zile

Descriere

Mapeband - Banda cauciucata cu insertie de impaslitura rezistenta la alcali pentru etansarea si impermeabilizarea elastica a rosturilor de dilatare la interior si exterior sau etansarea elastica a zonei de imbinare perete/perete sau perete/pardoseala. Se foloseste complementar cu gama de hidroizolatii MAPELASTIC.

Domenii de aplicare:

  • Impermeabilizarea elastica a zonelor de imbinare dintre pereti sau pereti si pardoseli, inainte de aplicarea materialelor hidroizolante Mapelastic sau Mapelastic Smart.
  • Impermeabilizarea elastica a rosturilor de dilatare, la terase sau balcoane, care se hidroizoleaza cu Mapelastic sau Mapelastic Smart.
  • Etansarea elastica a tevilor sau a sifoanelor de scurgere, la bai, dusuri si bucatarii, in combinatie cu garniturile Mapeband.
  • Etansarea elastica a rosturilor de dilatare intre panourile de prefabricate din beton.Caracteristici:

  • Mapeband este o banda cauciucata, impermeabila la apa si vapori, cu marginile din tesatura poliesterica rezistenta la alcali.
  • Mapeband este elastic si suporta deformari la temperaturi scazute, avand o excelenta rezistenta la conditii climatice vitrege.
  • Mapeband este rezistent la alcali, unii acizi, si la solutii de saruri (pentru situatii speciale se impune testarea produsului).
  • Mapeband este disponibil si sub forma de piese speciale, colturi interne sau externe, alaturi de garniturile Mapeband pentru etansarea strapungerilor de tevi la bai, dusuri, bucatarii etc.Ambalare:

– piese etansare colturi de 90° si 270°;
– mansete pentru etansare strapungeri, cu dimensiuni de 120x120 mm si 400x400 mm;
– piese special in forma de cruce si piese in forma de T.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review