Dynamon Easy 31 - Aditiv superfluidizant pentru prelungirea timpului de lucrabilitate a amestecului de beton

Mapei
2.40594 RON / Buc (TVA inclus)
Livrarea se poate face prin Flota TehnoConstruct, Curier Rapid sau Transportatori Parteneri. Costurile de Livrare se vor afișa în pagina de checkout (pagina de trimitere a comenzii).
Mapei
SKU Variante produs Pret total Cantitate
MAP-217985 1000lt/ 1095kg
9.24154 RON / Buc
MAP-217978 200lt/ 219kg
2.40594 RON / Buc
In Stoc Furnizor, Livrare 2-4 zile

Descriere

Dynamon Easy 31 - Aditiv superfluidizant pe baza de polimer acrilic modificat pentru prelungirea timpului de lucrabilitate a amestecului de beton. Garanteaza o lucrabilitate excelenta chiar si in conditiile in care betonul a fost turnat la temperaturi ridicate sau trebuie transportat pe distante lungi. Caracteristici:

 • Dynamon EASY 31 este o solutie apoasa, cu 24,5% polimer acrilic, care disperseaza eficient granulele de ciment si promoveaza o dezvoltare lenta a hidratarii initiale.
 • Actiunea de dispersare a aditivului Dynamon EASY 31 este folosita cu succes in trei moduri:
  1) pentru a reduce cantitatea de apa fata de betonul neaditivat, pastrand acelasi grad de lucrabilitate; Ca rezultat, rezistenta si durabilitatea sunt marite pe cand permeabilitatea este micsorata.
  2) pentru imbunatatirea lucrabilitatii comparativ cu betonul neaditivat, cu acelasi raport apa/ciment
  3) pentru a reduce atat cantitatea de apa cat si cea de ciment astfel incat raportul apa/ciment sa ramana nemodificat, iar lucrabilitatea sa fie aceesi cu a betonului neaditivat.  Se obtin astfel avantaje tehnice datorita scaderii contractiilor higrometrice si a deformatiilor plastice, precum si o mai mica temperatura dezvoltata la hidratarea cimentului, etc. Acest mod de utilizare este recomandat in special pentru betoane cu un dozaj mare de ciment (> de 350 kg/m3 ). 
Domenii de aplicare:

 • Datorita lucrabilitatii ridicate a betoanelor (clasa de consistenta S4 sau S5 conform EN 206-1) care se obtine cu Dynamon EASY 31, betonul obtinut cu acest aditiv este usor de pus in opera cat este proaspat si are caracteristici mecanice finale foarte bune cand este intarit.


 • Domeniul specific de folosire a lui Dynamon EASY 31 este in special pentru productia betonului marfa si oriunde este necesara o reducere considerabila a apei de amestec.

 • Dynamon EASY 31 poate garanta o lucrabilitate excelenta pentru betoane de consistenta diferita, chiar si pe timp calduros.

 • Folosirea lui Dynamon EASY 31 este in special avantajoasa cind betonul va fi turnat pe timp calduros sau cand acesta va fi transportat pe distante lungi.

 • Principalul domeniul de folosire a lui Dynamon EASY 31 este in industria betonului marfa :


 • Recomandat pentru:
  - Beton impermeabil si durabil cu rezistente mari si foarte mari in clase de expunere conf. EN 206-1
  - beton marfa cu rezistente mari si timp de lucrabilitate prelungit in conditii de clima calduroasaDate tehnice:

 • Densitate: 1,09  ±  0,02 kg/l la +20°C.
 • Dozaj: de la 0,5 la 2 l la fiecare 100 kg de ciment
 • Depozitare: 12 luni. A se feri de inghet si radiatie solara directa!
 • Ambalare: cisterna 1000 l, butoi 200 l

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review