Adesilex MT32 - Adeziv pentru Finisaje Murale (Tapet)

Mapei
17410 RON / Buc (TVA inclus)
Livrarea se poate face prin Flota TehnoConstruct, Curier Rapid sau Transportatori Parteneri. Costurile de Livrare se vor afișa în pagina de checkout (pagina de trimitere a comenzii).
Mapei
SKU Variante produs Pret total Cantitate
MAP-054110 10 kg
17410 RON / Buc
MAP-054120 20 kg
30342 RON / Buc
In Stoc Furnizor, Livrare 2-4 zile

Descriere

Adesilex MT 32 - adeziv tapet în dispersie apoasa pentru lipire tapet perete, utilizat la montarea tapetuluiAcest adeziv tapet in dispersie apoasa se foloseste la montarea tapetului, pentru lipire tapet perete, utilizat in amenajari interioare.Domenii de aplicare:

  • Adesilex MT 32 este un adeziv Mapei pentru lipire tapet perete, potrivit tuturor tipurilor de imbracaminti de pereti cum ar fi: tapet cu suport pe hartie, din textil greu etc.Utilizari ale adezivului Mapei pentru tapet pereti:

  • Adesilex MT32 se foloseste pentru lipirea imbracamintilor de pereti cu suport hartie vinilica, tesute si netesute cu dos de hartie, pentru montare tapet din fibra de sticla.
  • Este un adeziv tapet hartie utilizat si pentru finisaje tesute, materiale vinilice cu dos poliesteric, un adeziv pentru tapet folosit la toate substraturile absorbante normale si stabile la umiditate, folosite in domeniul constructiilor.

Mod de utilizare:

  • Un adeziv tapet perete in dispersie apoasa, Adesilex MT32 este usor de aplicat cu spatula, cu trafaletul sau cu un rol.
  • Acest adeziv pentru tapet sub forma unei paste de culoare alba se aplica pe suport printr-o singura aplicare, pentru finisaje murale in amenajari interioare.

Consum:

  • Consumurile acestui lipici tapet pentru perete variaza functie de uniformitatea substratului sau suportul materialului de finisaj, intre 150 g/m2 si 250 g/m2.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review